Renginiai kraunami

« Visi Renginiai

  • Šis renginys jau įvyko.

Žolelių, sėklų, daigelių ir prieskonių poveikis gerai savijautai | Panevėžys

10 vasario, 2015 | 17:00 - 19:00

Praktinė paskaita Panevėžio rajono bendruomenės „Upytės žemė“ gyventojams.

– sveikos mitybos principai;
– keturios maisto rūšys;
– šeši skoniai;
– trys žmonių prigimtys ir joms tinkamas maistas;
– prieskoniai, jų panaudojimas virtuvėje
– prieskonių sveikatinančios savybės.
– sveiko maisto degustacija.

Paskaitos trukmė: 2 val.

Paskaitą veda: Danutė Kunčienė

Informacija

Data:
10 vasario, 2015
Laikas:
17:00 - 19:00

Organizatorius

Darius Savanevičius
Telefonas
865223131
El.paštas
darius@
Peržiūrėti Organizatorius svetainę

Vieta

Upytės amatų centras)
Ėriškių g. 16a
Upytė, Panevėžio raj,, Lietuva
+ Google žemėlapis

Paskelbti komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas *

Krepšelis (0)
Krepšelis dar tuščias.

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.