Renginiai kraunami

« Visi Renginiai

  • Šis renginys jau įvyko.

Žolelių, sėklų, daigelių ir prieskonių poveikis gerai savijautai | Panevėžys

10 vasario, 2015 | 17:00 - 19:00

Praktinė paskaita Panevėžio rajono bendruomenės „Upytės žemė“ gyventojams.

– sveikos mitybos principai;
– keturios maisto rūšys;
– šeši skoniai;
– trys žmonių prigimtys ir joms tinkamas maistas;
– prieskoniai, jų panaudojimas virtuvėje
– prieskonių sveikatinančios savybės.
– sveiko maisto degustacija.

Paskaitos trukmė: 2 val.

Paskaitą veda: Danutė Kunčienė

Informacija

Data:
10 vasario, 2015
Laikas:
17:00 - 19:00

Organizatorius

Darius Savanevičius
Telefonas
865223131
El.paštas
darius@
Peržiūrėti Organizatorius svetainę

Vieta

Upytės amatų centras)
Ėriškių g. 16a
Upytė, Panevėžio raj,, Lietuva
+ Google žemėlapis

Paskelbti komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas *

Krepšelis (0)
Krepšelis dar tuščias.