Renginiai kraunami

« Visi Renginiai

  • Šis renginys jau įvyko.

Žolelių, sėklų, daigelių ir prieskonių poveikis gerai savijautai | Panevėžys

17 vasario, 2015 | 17:00 - 19:00

– sveikos mitybos principai;
– keturios maisto rūšys;
– šeši skoniai;
– trys žmonių prigimtys ir joms tinkamas maistas;
– prieskoniai, jų panaudojimas virtuvėje
– prieskonių sveikatinančios savybės.
– sveiko maisto degustacija.

Paskaitos trukmė: 2 val.

Paskaitą veda Žolinčių akademijos prezidentė Danutė Kunčienė

 

Panevėžio rajonas, Sujetai, S. Neries g. 23, 17 val. Panevėžio rajono Sujetų bendruomenės centro „Liepa“ gyventojams.

Informacija

Data:
17 vasario, 2015
Laikas:
17:00 - 19:00

Vieta

S. Neries g. 23, Sujietai
S. Neries g. 23
Sujietai, Panevėžio raj., Lietuva

Organizatorius

Darius Savanevičius
Telefonas
865223131
El.paštas
darius@
Peržiūrėti Organizatorius svetainę

Paskelbti komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas *

Krepšelis (0)
Krepšelis dar tuščias.